[112dB]
November 26, 2014, 10:10:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Not working in REAPER  (Read 2879 times)
Mercado_Negro
Big Kahuna Beta
Newbie
*****
Posts: 12


View Profile
« on: August 09, 2009, 09:39:13 AM »

AMD Athlon 64 3200+
Windows XP SP3
2GB RAM
M-Audio Projectmix I/O
REAPER 3.06

1. Insert Track
2. Insert media file
3. Insert Redline Ecualizer in the track
4. Play

Result: Input meter shows activity but output meter doesn't, no sound present.
Logged
dj!
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1077


230959080
View Profile WWW
« Reply #1 on: August 09, 2009, 10:31:53 AM »

Strrrrrange... I can't reproduce this here, also on Reaper 3.06 and XP SP3.  But more people appear to be affected by this so there's definitely smt fishy going on.  I'll try again and report back here.  In the meantime... don't panic!  Wink

Thanks,

-- dj!
Logged

You heard it here first.
dj!
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1077


230959080
View Profile WWW
« Reply #2 on: August 09, 2009, 03:32:27 PM »

Ok, bug hunted down and eliminated.  Now THAT was a weird one!  I'll do some checking to make sure it's gone now, 1.0.1 will be up soon.

Edit: 1.0.1 for Windows is now available from our download page.  It looks like only the Windows version was affected but I'll upload an updated OSX build as well just to make sure.

Many apologies for the trouble!

-- dj!
« Last Edit: August 09, 2009, 03:52:44 PM by dj! » Logged

You heard it here first.
Mercado_Negro
Big Kahuna Beta
Newbie
*****
Posts: 12


View Profile
« Reply #3 on: August 09, 2009, 05:22:44 PM »

Thanks, downloading.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC