[112dB]
October 30, 2014, 04:09:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Attenuation in Logic Pro?  (Read 2254 times)
JayGee
Newbie
*
Posts: 2


View Profile Email
« on: August 16, 2009, 07:27:38 AM »

Hi dj -

After updating to 1.0.1, I still have an issue with attenuation in Logic Pro.  Here's my simple test:

1) Import an Apple loop to an audio track.
2) Cycle-play the loop; note the peak level of the signal
3) Insert Redline EQ; note peak levels

For anything that I've tried this on (including standard audio that I've personally recorded), I get 2.5dB of loss on the signal.  None of the plug-in features/EQ nodes have to be active.  It just attenuates the signal.  Auto-gain, of course, is active. 

I've had others confirm this is the case on their systems, as well.

Otherwise, 112dB is REALLY on a roll with this redline series.  The sound quality and usefulness of the plugs can't be overstated!   Grin

Any suggestions?
JG
Logged
dj!
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1077


230959080
View Profile WWW
« Reply #1 on: August 16, 2009, 01:22:22 PM »

Confirmed & fixed in the upcoming maintenance release.  I messed smt up when repairing the initial -6.0 dB level drop, duh.  Embarrassed

Thanks for the report!

-- dj!
Logged

You heard it here first.
JayGee
Newbie
*
Posts: 2


View Profile Email
« Reply #2 on: August 16, 2009, 01:35:26 PM »

Thanks for the confirmation and feedback!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC